Werkwijze

Allereerst kom ik graag (gratis) langs om kennis te maken. Dat praat nou eenmaal makkelijker. Vervolgens kan ik uw wensen uitwerken in een offerte die als we het er beide over eens zijn, wordt omgezet in een contract.

Ik werk samen met andere professionals als fotografen, vormgevers, webdesigners en collega-adviseurs.

Maar voor u werkt dat ene aanspreekpunt eenvoudig bovendien voorkomt dat onnodige overheadkosten. Uiteraard zorg ik voor vervanging of back up mocht ik onverhoopt niet kunnen. Daarmee is de service aan u in ieder geval altijd gewaarborgd.

Ik werk op basis van uurtarief maar voor langdurige projecten is een vaste prijs bespreekbaar.

Testimonials

Christien Nuboer komt niet alleen energiek over, ze stopt ook veel energie in hetgeen ze voor Vezor Media doet. Ze denkt actief mee en komt met goede ideeën. En de uitvoering? Het is verbazingwekkend hoeveel dingen ze tegelijkertijd doet. Desondanks lukt het haar telkens om de juiste mensen te bereiken en mooie artikelen af te leveren. Dankzij haar uitstekende taalgevoel zijn die artikelen prima leesbaar en ook lastige items weet zij goed voor het voetlicht te brengen. Daarbij laat ze zich niet afschrikken door ingewikkelde technische onderwerpen. In haar communicatie kan Christien heel spontaan zijn, maar wel altijd open en eerlijk. Na ruim acht jaar samenwerking is onze communicatie over en weer soms wel erg kort en bondig, maar daaruit blijkt dan weer duidelijk dat we prima op elkaar ingespeeld zijn en allebei aan een half woord genoeg hebben….
Henk Klein Gunnewiek
Uitgever/hoofdredacteur Solids Processing Benelux
“Met je humor en analytische vermogen kun je een veelheid van informatie verwerken met/in? een compacte manier van schrijven. Je hebt aan een paar woorden genoeg en bent in staat om met één gesprek de juiste informatie naar boven te halen. Heel inspirerend! “
Ingrid van Onna
Directeur Zorgbad Zonnewater
Christien heb ik leren kennen door de vele artikelen die ze o.a. voor Fluids Processing en Pomp.nl heeft geschreven. Ze weet de vaak saaie technische inhoud, zo te formuleren dat het uitnodigt om verder te lezen en ook voor iedereen leesbaar is. Christien is professioneel en klantgericht, en reageert altijd snel en accuraat.
Maré Boom
Marketing Communications Coordinator bij Krohne