Aandachtsgebieden

Mobiliteit

Ooit bij transportbladen begonnen, een partner in de logistiek en opgegroeid met ‘auto’s’. Kortom, een inkoppertje. Verbanden leggend naar onze eigen mobiliteit, het beweegapparaat, is de term wel heel breed op mij van toepassing.

Zorg

‘De mens wordt steeds ouder’. Als we dat al willen, hoe kunnen we dat proces dan op een menswaardige manier laten verlopen? Waar is de balans tussen cure en care? Ook ik heb de pasklare oplossing niet maar wil die met uw hulp heel graag vinden. Verbanden leggen, veel research doen en uiteindelijk toch een Eureka-moment? Wie weet.

(Proces)industrie

Ik werk al bijna tien jaar in de procesindustrie. Ben zonder technische kennis begonnen maar mede daardoor nieuwsgierig elke plant opgestapt die op mijn pad kwam. ‘Nat’ en ‘Droog’, chemie, food en feed, farmacie of maakindustrie, het intrigeert me allemaal.

Ik begrijp misschien niet alle ins en outs maar heb een overview en kan van daaruit goed voor u schakelen.

Mensen

Vragen staat vrij en er bestaan geen domme vragen. Dus probeer ik altijd de mens achter het proces te doorgronden. Kan goed luisteren en doorvragen. Het leukste vind ik om verbanden te leggen, want die zijn er altijd, welke branche of welk persoon ook.

Kortom, ik ben een mensenmens.

Recycling

12,5 jaar. Als ik het hardop zeg dan klinkt het lang maar het is echt zo. Toen Recycling Magazine zelfstandig verder ging, vroeg de hoofdredacteur mij als eindredacteur. Inmiddels schreef ik ook al heel wat artikelen voor het blad, van metaal tot textiel, van interview tot reportage. Een boeiende markt en een die mij de ogen opent hoe ik nog duurzamer kan leven.